Kiinteistöt ja niiden hoito


 

 
Rakentamisprosessit
Nykyaikaisessa teollistuneessa maailmassa kiinteistöjen rakentaminen käsittää yleensä mallien kääntämisen todellisuudeksi. Virallinen suunnitteluryhmä voidaan koota fyysisten menettelyjen suunnittelemiseksi ja näiden menettelyjen sisällyttämiseksi muihin osiin. Suunnittelu koostuu yleensä piirustuksista ja eritelmistä, joita yleensä suunnittelevat suunnittelijaryhmät, kuten arkkitehti, insinöörit, insinöörit, insinöörit, insinöörit, insinöörit, suunnitteluasiantuntijat, arkkitehtoniset konsultit ja arkeologiset konsultit. Suunnitteluryhmä on tavallisin työntekijä (eli sopimuksessa) kiinteistönomistajan kanssa. Tämän järjestelmän mukaisesti, kun suunnittelutyöryhmä viimeistelee suunnittelun, useita rakennuttajayrityksiä tai rakennuttajayrityksiä voidaan pyytää tekemään tarjous joko suoraan suunnittelusta tai piirustusten perusteella ja määrätarkkailijan toimittamat määrät. Suunnitteluvaiheessa täytyy myös huomioida sisustussuunnittelu ja sen hinta. Sisustussuunnittelun hinta voi vaihdella hyvinkin paljon, edullisemmasta päästä on www.chillisisustus.fi/?Palvelut_%2F_hinnat. Esimerkkejä suunnitteluista löytyy suunnittelijoiden kotisivuiltam kuten Espooseen tehty http://www.chillisisustus.fi/?Galleria___Sisustus_Espoo.
Kaikissa rakennuksissa ja kiinteistöissä tarvitaan aina myös isännöitsijä sitten kun kiinteistö otetaan käyttöön. Isännöintiä tarjoaa moni yritys, Seinäjoella www.kmn.fi. Tarjousten arvioinnin jälkeen omistaja yleensä myöntää sopimuksen kustannustehokkaimmalle tarjoajalle. Suunnittelun paras moderni suuntaus on aiemmin erotettujen erikoisuuksien integrointi erityisesti suuryritysten keskuudessa. Aiemmin arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, insinöörit, kehittäjät, rakennuspäälliköt ja pääurakoitsijat olivat todennäköisesti täysin erillisiä yrityksiä, jopa suurissa yrityksissä.
Pitää myös huomioida että kun rakennus on valmis niin sen myyntiin tarvitaan kiinteistönvälittäjä. Kiinteistönvälitys on sallittua vain tutkinnon suorittaneille tai siis heitä pitää olla tietty osuus kiinteistönvälitys -yrityksen henkilökunnasta. Kun rakennukseen on tullut asukkaat, täytyy huolehtia myös kiinteistöhuolto -palveluista, niitä tarjoaa www.japetti.net/. Tällä hetkellä yritys, joka on nimellisesti "arkkitehtuuri" tai "rakennushallinta" yritys, voi olla asiantuntijoita kaikilla aloilla työntekijöinä tai saada osakkuusyhtiö, joka tarjoaa jokaisen tarvittavan taidon. Näin ollen jokainen tällainen yritys voi tarjota itsensä "yhden luukun ostoksiin" rakennus hankkeelle alusta loppuun. Tämä on nimetty "design build" -sopimukseksi, jossa sopimuspuolelle annetaan suorituskykyvaatimus, ja sen on tehtävä hanke suunnittelusta rakentamiseen noudattaen suorituskykyvaatimuksia. Useat projektirakenteet voivat auttaa omistajaa tässä integraatiossa, mukaan lukien suunnittelu-, kumppanuus- ja rakennushallinta. Yleensä jokainen näistä projektirakenteista sallii omistajan integroida arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, insinöörien ja rakentajien palvelut koko suunnitteluun ja rakentamiseen.
Suuri osa kaikista rakennuksista tehdään yritysten toimitiloiksi ja varastoiksi. Yrityksille toimitilaa vuokraa www.wanhaamis.fi/. Jos taas on tarvetta varaston vuokraukselle niin sellaisiakin vuokraa moni yritys, varastovuokrausta tekee Riihimäen suunnalla http://ps-varastotilat.fi/. Vastauksena monet yritykset ovat kasvaneet pelkästään suunnittelua tai rakennuspalveluja tarjoavien perinteisten tarjousten lisäksi ja painottavat enemmän suhteiden luomista muiden tarpeellisten osallistujien kanssa suunnitteluprosessin kautta. Rakennushankkeiden monimutkaisuus luo tarvetta suunnittelun ammattilaisille, jotka ovat koulutettuja hankkeen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja kehittävät rakennuksen arvostusta kehittyneenä teknisenä järjestelmänä, joka edellyttää monien osajärjestelmien ja niiden yksittäisten komponenttien, myös kestävyyden, integroitumista. Talotekniikka on uusi tieteenala, joka pyrkii vastaamaan tähän uuteen haasteeseen.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2004-2016 Yhteystiedot: ASQ 0704 Finland | asq0704@asq-0704.org